De fabriek


Onze fabriek is sinds 5 jaar gevestigd in Rotterdam. Met een vast team van werknemers produceren wij hier kwaliteit lichtreclame vanuit onze fabriek. We beschikken over een CNC freestafel, drie CNC vouwmachines/buigmachines, een laserlasmachine en een eigen oven voor de poedercoating. We kunnen de totale lichtreclame in eigen fabriek produceren. Van frezen, buigen/vouwen, lijmen en lassen, poeder coating, led verlichting plaatsen, voorkap plaatsen en eind constructie. Door zelf te produceren zorgt dit voor een enorm snelle levertijd, daarnaast is het voordelig met behoud van de kwaliteit..
 

Frezen

Frezen is een verspaningstechniek waarbij materiaal door middel van de frees oftewel het snijgereedschap in een bepaalde vorm wordt gefreesd. Met behulp van de CNC Freestafel frezen we het ontwerp op maat. CNC staat voor Computer Numerical Control. Dit betekent dat de machine door de computer aangestuurd wordt waardoor zeer nauwkeurig gefreesd kan worden. Verschillende materialen kunnen we hiermee op maat frezen.
 

 

Vouwen

Nadat het materiaal uit de CNC freesmachine komt gaat het door naar de vouwmachines. We beschikken over 3 CNC vouwmachines/ buigmachines in onze fabriek. Ook hierbij wordt er gebruik gemaakt van een door een computer aangestuurde vouwmachine/buigmachine waardoor het buisproces zeer nauwkeurig verloopt.
 

 

Lijmen en lassen

Op moment dat het materiaal op maat is en in de juiste vorm wordt het aan elkaar vast gemaakt. Afhankelijk van het materiaal wordt er gekozen om te lijmen of te lassen. Door het gebruik van de laserlasmachine kunnen we kleine, strakke lasnaden maken wat zorgt voor een stevige en mooiere afwerking.
 

 

Poedercoating

Het materiaal is nu op maat en in de juiste vorm. We komen nu bij de afwerking door middel van poedercoating. Zon, regen en wind werken corrosie in de hand. Door poedercoating toe te passen wordt de levensduur aanzienlijk verlengd en het ziet er mooi uit. Bij poedercoating wordt eerst gewerkt met witte grondverf waarna de (verf)poeder erop wordt gespoten. Dit kan in elke gewenste RAL kleur. Na de poedercoating gaat hij de oven in.
 

 

Inbouw LED verlichting

Om uw reclame extra onder de aandacht te brengen en ook goed zichtbaar te maken in het donker is het gebruik van LED verlichting aan te raden. Wij bouwen dit in het ontwerp. Doordat wij met NEX led verlichting werken bieden we kwalitatieve goede LED verlichting. Afhankelijk van de grootte van de letter adviseren wij het aantal led.
 

 

Constructie

Wij leveren de reclame in zijn geheel af bij het bedrijf. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij het voor u monteren. Wij kunnen u ook adviseren over hoe de montage volgens de laatste voorschriften in zijn werk gaat.